avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 697 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale vanzare piese de masini
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

vanzare piese de masini

am o firma de distributie, produse nealimentare. pot sa livrez si piese de masini si ulei?
multumesc
Cel mai recent răspuns: Gabriel Iliescu , Consilier juridic 20:50, 19 Octombrie 2010
Daca aveti in obiectul de activitate al societatii aceste activitati si ati obtinut certificatul constatator de autorizare de la registrul comertului nu veti avea nicio problema. Aceste obiecte sunt:
453 - Comert cu piese si accesorii pentru autovehicule
4531 - Comert cu ridicata de piese si accesorii pentru autovehicule
4532 - Comert cu amanuntul de piese si accesorii pentru autovehicule
Daca nu aveti obiectele enumerate, le puteti introduce printr-o hotarare AGA si act constitutiv actualizat. Cereti autorizarea lor.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Dezmembrari auto livia.mazare livia.mazare aveti idee ce cod caen si care sunt autorizatiile de care este nevoie pt o s.c. care sa aiba acest obiect de activitate? multumesc (vezi toată discuția)
Doresc sa deschid o vulcanizare ValyMyky ValyMyky Buna ziua! Doresc sa deschid o vulcanizare pe un teren inchiriat ,am deja srl din 2005 ,doar trebuie sa deschid punctul de lucru. Vreau sa stiu ce ... (vezi toată discuția)
Cod caen + conditie administrator SfetcuArabela SfetcuArabela Buna ziua, Incerc sa identific un cod caen pt. achizitia si vanzarea de ulei auto si nu reusesc. Ca sa fiu mai exacta doresc sa infiintez un SRL cu obiect ... (vezi toată discuția)