avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 667 soluții astăzi
Forum Suport Tehnic Probleme tehnice in functionarea ... subiecte
Discuție deschisă în Probleme tehnice in functionarea avocatnet.ro

subiecte

buna seara am o rugaminte : cum pot sa sterg subiectele dezbatute de mine in acest site ( pe google daca introduc numele meu apar subiectele din acest site ) ma ajuta cineva ?
Buna seara,

In momentul in care stergeti subiectele postate de dvs. pe site, incalcati regulamentul de postare si riscati sa fiti banata definitiv de pe site.

Asa cum scrie in regulament, stergerea mesajelor este interzisa.

Numai bine.
buna dimneata , cred ca nu m-ati inteles : nu este vorba de site ci de faptul ca subiectul si numele meu apare pe google ! nu e tocmai ok
Ceea ce nu este ok este ca v-ati ales ca username exact numele dvs. Trebuie sa constientizati faptul ca internetul este un spatiu public, si ca orice postati pe internet (inclusiv numele sub care o faceti) este public si este indexat de google.
K va multumesc ptr. raspuns ... ce pot sa fac acum ? vreau sa sterg toate subiectele ! cum sa fac acest lucru?
Nu puteti face acest lucru, dar ar putea exista alte alte posibilitati in functie de situatia concreta. Dati-mi un link la un subiect sa vad ce e acolo de fapt.

Alte discuții în legătură

Stergerea datelor personale de pe un site de internet mirabela33 mirabela33 Buna ziua, Am urmatoarea problema. Activez pe un forum a carui discutii sunt indexate pe google. Din pacate contul e foarte vechi si figurez acolo cu ... (vezi toată discuția)
Imposibilitate intrare in cont cangur_albastru37 cangur_albastru37 acum 2 ani am fost banat, pe alt username, dupa care nu am mai intrat pe site panul acesta. uitind parola, am apelat la butonul de recuperare parola, dupa ... (vezi toată discuția)