avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 413 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Recunoastere - echivalare studii scoli militare
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Recunoastere - echivalare studii scoli militare

Va rog daca puteti sa ma ajutati in problema legata de recunoastere-echivalare a studiilor:
-am terminat Liceul Militar de Marina apoi, am urmat cursurile Scolii Militare de Maistrii de Marina cu o durata de trei ani, profil electronica si automatica (specialitatea inscrisa pe diploma de absolvire), problema este urmatoarea, institutiile militare in speta, DMRU nu vor sa elibereze documente de echivalare a studiilor decat in cazul ca esti deja trecut in rezerva, este cel putin ciudat deoarece eu doresc sa parasesc sistemul si sa caut un alt loc de munca si nu stiu la ce sa ma astept. M-am documentat atat cat mi-au permis cunostintele mele juridice(inexistente) pe net, eg. ISCED si am tras concluzia ca studiile amintite mai sus sunt sunt incadrate in Tertiary Education 5B, de asemenea in COR ma regasesc in grupa majora 3 ca engineer technician care se incadreaza se incadreaza in Tertiary Education 5B. Va rog sa imi spuneti daca ma insel in aceasta privinta si cu ce tip de studii se pot echivala in viata civila.
Va multumesc

Alte discuții în legătură

Echivalentul studiilor militare in viata civila borcanm borcanm AS DORI SA STIU DACA POT OBTINE UN ACT DIN CARE SA REIASA CA STUDIILE EFECTUATE LA SCOALA DE OFITERI SIBIU (PROMOTIA 1990) AU UN CORESPONDENT IN VIATA CIVILA. ... (vezi toată discuția)
Studii medii? angizah angizah Va rog frumos dati-mi o solutie. Am o persoana care a absolvit 4 ani de liceu dar nu are diploma de bacalaureat .Are un certificat de absolvire a liceului ... (vezi toată discuția)
Cheltuielile efectuate cu scolarizarea mea rududoo rududoo Buna seara, Am absolvit Academia Tehnica Militara, si sunt in activitate de 4 ani . Legile adoptate de Guvern in anul 2010 au anulat motivele care au stat ... (vezi toată discuția)