avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 825 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... Garantie contra evictiunii
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

Garantie contra evictiunii

Va rog sa imi spuneti unde gasesc in legislatie o definitie a evictiunii. Ma intereseaza ce presupune garantia contra evictiunii intr-un contract de locatiune.
Cel mai recent răspuns: ContSters160686 , utilizator 22:57, 19 Octombrie 2010
evictiunea ca definitie o gasiti in contractele de vanzare-cumparare si de locatiune.cautati pe net si sigur veti gasi in detaliu explicat contractul de locatiune.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Reziliere antecontract vanzare-cumparare apartament isabela capalnas isabela capalnas As vrea sa reziliez un ante-contract de vanzare cumparare al unui apartament de trei camere pentru ca nu voi reusi sa platesc pana la capat acest ... (vezi toată discuția)
Vanzare-cumparare imobil cu litigii buna seara, ma aflu in urmatoarea situatie: - am semnat un antecontract ... Ana-Maria Amc Ana-Maria Amc Buna seara, Ma aflu in urmatoarea situatie: - am semnat un antecontract pentru achizitionarea unui imobil, achitand un avans de 20% - am aflat ca ... (vezi toată discuția)
Contract de inchiriere asupra unei proprietati imobiliare Iulian81 Iulian81 Buna ziua! Se poate afla daca asupra unui imobil exista un contract de inchiriere... si cam unde se poate verifica acest lucru? In extrasul de carte funciara ... (vezi toată discuția)