avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 354 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Nu sunt in clar cu comisionul de administrare a ...
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Nu sunt in clar cu comisionul de administrare a creditului

Cine ma poate lamuri si pe mine pt sold=19580,27 franci , banca spune ca com. de admin. este 60,70 franci pt formula CA = S X 30/360 X Ca % , unde S = soldul creditului , Ca (%)= rata anualizata de administrare si com. admin =0,30% Este corect ?. Banca inmulteste cu 12 , sunt de acord dar atunci com. de admin. este calculat pe an , nu ? Vreau mai multe pareri daca se poate , multumesc
Cel mai recent răspuns: simonna38 , utilizator 13:48, 21 Octombrie 2010
Chiar nu ma poate lamuri cineva ?
Cineva sta extrem de prost cu matematica
19580,27 * 30/360 * 0.3% = 4.9. De unde au scos ei 60.70?
Oricum ar fi, nu inteleg de ce puneti aceasta intrebare pe forum, doar nu noi am facut calculele. Nu inteleg ce pareri vreti, sa facem mai multi calculele sa vedem daca ne da acelasi rezultat ? :D

Banca nu inmulteste cu 12 ci imparte la 12 comisionul anual pentru a obtine valoarea lunara.(4.9 *12 nu este egal cu 60.70, daca asta ati avut in gand). Altundeva este problema.

Prezentati-va la banca si cereti explicatii cu privire la calculul comisionului.
Stiti care e problema am fost la banca si sustine ca Ca=rata anualizata si la formula CA= S X 30/360 X 0,3 % X12 deci inmultesc cu 12 si asta vroiam sa mi se confirme care e comisionul lunar , rata anualizata = comisionul pe an dar eu trebuie sa il platesc de fapt lunar , am dreptate ? Multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Rata anualizata simonna38 simonna38 CE VREA SA INSEMNE Ca(%)=RATA ANUALIZATA (vezi toată discuția)
comision de administrare si dobanda simonna38 simonna38 BUNA AS DORI SA IMI CONFIRME CINEVA DACA AM CALCULAT BINE COMISIONUL DE ADMINISTRARE SI DOBANDA PT SUMA DE 19580,27 FRANCI FORMULA COM. ADMIN. ESTE : CA=S X ... (vezi toată discuția)
Incasari abuzive de banca simonna38 simonna38 Buna seara e ora 23,39 A m un contract de credit de consum din 18.03.2008 care atunci avea DA.=8,5% si DAE=13,74% In oct 2008 am primit alt grafic de ... (vezi toată discuția)