avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1095 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... vanzare teren
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

vanzare teren

eu folosesc terenul de 16 ani iar oficial nu am fost intintat de anularea actului
Cel mai recent răspuns: MIHAI GRIGORE , Avocat 21:19, 22 Octombrie 2010
si ce contract s-a anulat in instanta?
de vaanzare cumparare si titluul lui
Atunci o sa ramaneti in curand fara teren!
B-)
dar nu era normal sa fiu anuntat si eu? cine i mi restituie investitiile? nu eexista ceva cu cumparator de buna credinta? il am de 16 totus
Nu are importanta de cat timp il aveti .Il puteati avea si de 99 de ani! B-). Investitiile le recuperati de la cel care v-a vandut terenul! Asa se intampla in cazurile de punere in posesie in baza legii 18/1991 pe alte amplasamente decat pe cele pe care erau proprietatile. In Ilfov(Otopeni) o sa fie jale mare. Tot ce vedeti hale si constructii mari sunt aproape in totalitate facute pe terenuri revendicate si care , in cele din urma , vor fi recuperate de adevaratii proprietari! By the way - daca terenul era revendicat si de proprietarul vechi la data la care ati cumparat , atunci nu mai sunteti cumparator de buna credinta fiindca aveati obligatia sa verificati daca exista litigii pe rol sau daca exista revendicari pentru acel teren!B-)

Alte discuții în legătură

Anulare act de vanzare cumparare Anna63 Anna63 Prin sentinta civila se anuleaza un titlu si se emite pe acelas teren extravilan titlu de proprietate pe numele altei persoane.Problema e ca primul proprietar ... (vezi toată discuția)
E furt de teren sau ce? va rog sfaturi anca.patri anca.patri Dupa revolutie, dupa desfiintare colectivului(CAP),prin 1990, bunicul si sora sa au impartit un teren de 1 ha,proprietatea tatalui lor decedat, fiecare cate 50 ... (vezi toată discuția)
Actiune in constatarea nevalabilitatii titlului statului pusa2mimi pusa2mimi Buna ziua.Va rog sa ma ajutati cu un model de \\"actiune in constatarea nevalabilitatii titlului statului\\".Terenul a fost preluat la stat la legea 58/1974, ... (vezi toată discuția)