avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 865 soluții astăzi

Marți, 11 februarie, are loc evenimentul: Negocierea colectivă - Alegerea reprezentanților angajaților și provocările practice. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Schimbare incadrare pe perioada determinata
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Schimbare incadrare pe perioada determinata

Daca voi lucra pe perioada determinata pe postul de secretar sef (pentru perioada concediu crestere copil pana la 2 ani) care va fi salariul meu cel de debutant sau cel de secretar sef in invatamant? Mentionez ca am lucrat tot in invatamant cu o vechime de 17 ani ca personal nedidactic (supraveghetor de noapte) iar in ultimul an incadrarea a fost facuta la personal didactic auxiliar la fel ca si secretarul. Multumesc!

Alte discuții în legătură

Salarii Lupes Fenina Lupes Fenina In anul scolar 2009-2010, in statul de functii aferent anului respectiv supraveghetorii de noapte au fost trecuti la personal didactic auxiliar, ulterior erau ... (vezi toată discuția)
Salarizare pe perioada concediu crestere copil Lupes Fenina Lupes Fenina Lucrez ca supraveghetor la un liceu, avand o vechime de 17 ani in aceeasi unitate si inca 1an ca suplinitor. Incepand cu 01.08.2010 voi ocupa postul de ... (vezi toată discuția)
Salarizare la trecerea de pe un post la alt post in aceeasi unitate Lupes Fenina Lupes Fenina Lucrez ca supraveghetor la un liceu si voi trece pe postul de secretar pe o perioada determinata. As vrea sa stiu care va fi salarul meu ca debutant, voi ... (vezi toată discuția)