avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 706 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... salarizare pe perioada concediu crestere copil
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

salarizare pe perioada concediu crestere copil

Lucrez ca supraveghetor la un liceu, avand o vechime de 17 ani in aceeasi unitate si inca 1an ca suplinitor. Incepand cu 01.08.2010 voi ocupa postul de secretar sef din aceeasi unitate pentru perioada determinata (concediu pentru cresterea copilului pana la 2ani). As vrea sa stiu care va fi salariul meu, cel de secretar debutant (am facut cursuri de secretar -dactilograf respectiv cursuri de calculatoare) sau cel conform art.26, 27, 28 din Legea-cadru 330/2009. Voi putea beneficia de sporul de fidelitate si de cel de conducere? Multumesc!
Cel mai recent răspuns: Dan Top , Avocat 06:26, 28 August 2010
Avind in vedere ca veti ocupa functia pe perioada determinata salarizarea dv, va fi cea de secretar debutant dar in limita de 30% puteti primi si sporuri

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Salarizare la trecerea de pe un post la alt post in aceeasi unitate Lupes Fenina Lupes Fenina Lucrez ca supraveghetor la un liceu si voi trece pe postul de secretar pe o perioada determinata. As vrea sa stiu care va fi salarul meu ca debutant, voi ... (vezi toată discuția)
Vechime Lupes Fenina Lupes Fenina Care este perioada ca si debutant, daca am trecut de pe postul de supraveghetor pe postul de secretar sef, am vechime in invatamant 17ani? Multumesc (vezi toată discuția)
Modificarea salariului de baza si-a incadrari in functie in baza legii 330/2009 tr si oug 1/2010 :trecerea de la functia de casier treapta ii la functia de casier debutant bioana70 bioana70 Va rog sa ma ajutati in aceasta problema.In septembrie 2003 m-am angajat la ADDP Ploiesti in functia de casier incasator parcare ,primele 12 luni cu contract ... (vezi toată discuția)