avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1116 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Vechime
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Vechime

Care este perioada ca si debutant, daca am trecut de pe postul de supraveghetor pe postul de secretar sef, am vechime in invatamant 17ani? Multumesc
Cel mai recent răspuns: Tanjiani , utilizator 18:34, 1 Decembrie 2010
Legea-cadru nr. 330/2009 privind salarizarea unitară a personalului plătit din fonduri publice:

ANEXA Nr. I REGLEMENTÃRI specifice personalului încadrat pe bază de contract individual de muncă - personal contractual din administraţia publică

Art. 8. - (1) Promovarea persoanelor încadrate cu contract individual de muncă în funcţii, grade sau trepte profesionale se face de regulă pe un post vacant existent în statul de funcţii.
(7) Persoanele încadrate în funcţii contractuale de debutant, cu salariul de debutant, vor fi salarizate astfel până la expirarea perioadei de cel puţin 6 luni, dar nu mai mare de un an, şi vor fi avansate, pe bază de examen, în funcţia, gradul sau treapta profesională imediat superioară.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Promovarea intr-o treapta superioara bertzi bertzi Buna ziua! La 1 decembrie 2008 s-a angajat prin concurs un casier/magaziner II (pentru ca a mai functionat intr-o alta unitate pe functia de casier). Va rog ... (vezi toată discuția)
Salarizare cu 1 ian 2011 Maria C Maria C Sunt incadrata secretar sef unitate scolara, studii medii, treapta IA, vechime in specialitate 25 ani. Am absolvit studii superioare si va rog sa-mi ... (vezi toată discuția)
Studii superioare de lunga durata,incadrare intr-un nivel inferior ariana p. ariana p. Am 22 de ani vechime totala in munca din care 2,5 ani in invatamint.Am fost angajata prin concurs in functia de supraveghetor de noapte.As vrea sa stiu care ... (vezi toată discuția)