avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 584 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... indemnizatie crestere copil
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

indemnizatie crestere copil

Lucrez momentan in strainatate, daca nasc un copil si revin in tara ptr. cresterea lui pot beneficia de indemnizatia ptr. crestere copil pana la implinirea varstei de 2 ani ?
Mentionez ca in tara nu am lucrat .
Cel mai recent răspuns: ContSters145137 , utilizator 17:00, 21 Octombrie 2010
in strainatate lucrati cu carte de munca?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua! Zenaidaistrate Zenaidaistrate O dilema as avea si eu... in prezent ma aflu in concediu de crestere a copilului pana la implinirea varstei de doi ani,urmand sa implineasca 2 ani pe data de ... (vezi toată discuția)
Concediu crestere copil rodica2000 rodica2000 Buna ziua, Am doua probleme si va rog lamuritima. Am lucrat 7 ani la o societate de stat cu contract pe perioada determinata ( la inceput pe 3 luni apoi pe 6 ... (vezi toată discuția)
Prima de reintoarcere la munca cami19762003 cami19762003 am si eu o intrebare. urmeaza sa nasc in martie si as dori dupa cele 126zile sa ma intorc la servici, o sa primesc prima de 500ron sau trebuie sa imi fac ... (vezi toată discuția)