avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 697 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... control itm
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

control itm

buna ziua.am avut un control de la itm..in ziua cand a venit aveam contracte de munca incheiate...insa peste cateva zile m-am trezit cu o amenda in valoare de 3000 lei pe societate pt ca cel de la itm a aflat ca o angajata lucra de mai mult timp la noi(adik de cateva zile) .Ea daduse o declaratie la politie in legatura cu un client..iar pe baza acelei declaratii cel de la itm a dedus ca noi lucram la negru...dar hotul neprins,negustor cinstit....Problema e dansul voia sa ne amendeze...X-(.
Pai daca nu era angajata in ce calitate a fost la politie?
De ce nu a-ti semnat pv cu obiectii urmand sa demonstrati ca nu era angajata dvs.
Oricum dvs.trebuia sa ii intocmiti contrcat de munca.Aveati posibilitatea sa specificati ca este in perioada de proba.
"e) primirea la muncă a persoanelor fără încheierea unui contract individual de muncă, potrivit art. 16 alin. (1), cu amendă de la 3.000 lei la 4.000 lei pentru fiecare persoană identificată, fără a depăşi valoarea cumulată de 100.000 lei”.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Angajat fara carte de munca? Medu Medu Cum fac sa denunt sub anonimat un angajat care lucreaza fara carte de munca? Cat mai este amenda? (vezi toată discuția)
Munca la negru angela.o angela.o buna ziua. imi poate spune cineva, in cazul unui control de la itm, finante ...., daca esti prins ca lucrezi la negru, te poate amenda? dar \"angajatorul\" ce ... (vezi toată discuția)
Cum interpretati cumulul de functii trebuie sa fac contract de munca si prentru: femeie de serviciu, secretara, manager, etc la o firma mica? doradragan doradragan e) primirea la muncă a persoanelor fără încheierea unui contract individual de muncă, potrivit art. 16 alin. (1), cu amendă de la 3.000 lei la 4.000 lei ... (vezi toată discuția)