avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 876 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Data scadenta - raportare Biroul de Credit
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Data scadenta - raportare Biroul de Credit

Buna ziua,

Iata situatia pe scurt:
- cf extrasului de cont emis in sept, termenul limita de plata a fost pe 7 Oct
- am intarziat 14 zile calendaristice, dupa care am facut plata
- intre timp, pana sa fac plata, s-a emis un nou extras (nu l-am primit inca..) care cuprindea suma veche plus cea noua (ok pana acum)
Ceea ce nu mi se pare OK este ca cea de a doua suma are scadenta pe 4 Nov - DECI MAI PUTIN DE 30 ZILE CARE TREBUIAU LUATE IN CONSIDERARE NUMAI PENTRU PRIMA PLATA (nu si pentru a doua. Nu am inca extrasul al doilea ca sa pot vedea cand a fost emis, cel mai probabil pe 17 sept -eci a doua suma ar avea termen numai 18 zile).

Banca spune ca daca nu platesc si restul (adica cea de a doua suma) ma declara la B Credite.
Este normal?

Multumesc anticipat!

Alte discuții în legătură

Credit restant bgelu bgelu In luna octombrie nu am platit suma datorata pana la data scadenta. In luna noiembrie s-a emis noul extras, iar suma datorata era compusa din suma lunii oct. ... (vezi toată discuția)
Calculul penalităților furnizorului de energie termică stoica nicusor stoica nicusor De curând asociația de proprietari ,al cărui președinte sunt de câteva luni, a fost chemată în judecată de către societatea care furnizează energie ... (vezi toată discuția)
Rugaminte clarificare calcul penalitati curente/restante asociatii de locatari corectorul corectorul Va rog sa ne spuneti care din cele doua variante de calcul a penalitatilor este corecta. Calculul se aplica de exemplu pentru intretinerea pe luna iunie (200 ... (vezi toată discuția)