am fata la mama ,eu azi am inaintat actele de divort si eu nu mai locuiesc in garsoniera mea care este proprietate personala .azi am fost la ea sa imi vad fata si nu m-a lasat sa o vad ,am depus declaratie la politie ,maine mi se va da echipaj sa merg la ea .spuneti-mi va rog eu am dreptul sa o iau de la ea si sa o duc unde locuiesc in prezent?poate face sotul ceva in cazul acesta ,de ex sa vina cu politia sau ....nu stiu altceva .eu in actele de divort am cerut sa mi se incredinteze fata .
multumesc
De la mama dvs puteti sa va luati copilul fara nici un fel de probleme dar sotului sa ii interziceti sa isi vada copilul nu puteti! Deocamdata custodia copilului este comuna si va trebui sa asteptati ca instanta de judecata sa se pronunte!
B-)
sa fie sanatoasa! nu dansa traieste cu sotul dvs. doar dvs stiti ce e mai bine pt copil si pt dvs!
Alte discuții în legătură
Mostenire
cristianx004
In martie 2008 a decedat tata ....am dezbatut mostenirea:un apartament cu trei camere si o dacia logan...costurile le-am suportat eu(sora si mama au renuntat ... (vezi toată discuția)