avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 592 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... divort cu fostul sot si vreau sa iau fata de la mama ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

divort cu fostul sot si vreau sa iau fata de la mama viitorul sot

am plecat di propria casa din cauza amenintarilor lui,mama tine cu el ,fata a ramas la mama pina la finalizarea divortului dupa ce am fost cu politia la ea ca nu m-a lasat sa o vad.i s-a pus in vedere pe proces vb ca pot sa vin sa o vad si sa o si iau.acum eu stau la viitorul sot cu viza flotant si vreau sa iau fata la mine pina ce va decide instanta.eu am cerut custodia fetei in divort.spune-ti-mi voi avea probleme daca iau fata aici unde stau acum cu fostul ?ce se poate intimpla?multumesc.
Cel mai recent răspuns: MARTA SIMONA PETRE , Avocat 23:17, 8 Noiembrie 2010
nu vei avea nici o prblema, copilul este al tau si el banuiesc ca vrea sa stea cu tine si noul iubit sau sot,
de asemenea te sfatuiesc sa ceri pe cale de ordonanta presidentiala stailirea domiciliului minorului pana la solutioanrea divortului...
da fata este foarte atasata de mine si in plus are doar trei ani dar eu nu vreau sa am probleme cu el .
am lasat-o la mama ptr ca am crezut ca este mai bine ptr fetita sa nu mai vada scandaluri dar mama este impotriva mea .pe el il primeste in casa dar pe mine nu m-a prmit pina nu am fost cu politia la ea .am semnat cu ea proces vb ca va ramine la ea pina la terminarea divortului dar cu clauze ca pot sa o vad .spuneti-mi acum pot sa iau la mine ptr ca stiu ca este mai bn sa stea la mine fata .
Luati-va fetita cu dvs., este atat in interesul ei sa locuiasca cu dvs. cat si al dvs.
Nu este indicat ca ea sa ramana in locuinta mamei dvs. , mai ales ca inteleg ca permite vizita sotului dvs. dar a dvs. nu.
Tatal se poate folosi la proces de faptul ca ati lasat copilul in grija mamei ca dvs. sa locuiti cu un alt barbat, asa ca luati cat mai repede copilul de acolo.
Consultati avocat.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

In ce conditii o mama poate pierde custodia copilului, in favoarea tatalui. alina-marcu alina-marcu Buna ziua. Va rog sa ma ajutati intr-o problema. Sunt casatorita de 5 ani, de 4 ani, exacat dupa nasterea copilului, sotul meu si-a schimbat total ... (vezi toată discuția)
Custodie magdacj magdacj Buna ziua, Sunt divortata de 10 ani si am un copil in varsta acum de 11 ani.Copilul mi-a fost mie incredintat in urma divortului iar fostul sot are drept de ... (vezi toată discuția)
Ajutati-ma. probleme cu fetita. Aureliaserban Aureliaserban Buna ziua.am o fica ce e despartita de aprox 4ani si divortata ,de 2ani,are o fetita icredintata ei prin intelegere acum are aproape 8 ani. pina nu sa ... (vezi toată discuția)