Buna ziua.am o fica ce e despartita de aprox 4ani si divortata ,de 2ani,are o fetita icredintata ei prin intelegere acum are aproape 8 ani. pina nu sa terminat divortul tatal fetitei nu a trimes nici macar o bonboana tinindule cu tot strictul necesar mama,copil eu si sotul meu ce e penionar(a lucrat la mina subteran).Cind sa terminat divortul a ramas ca tatal sai plateasca pensie alimentara .ii trimetea o pensie la 2 ,3 ,4 luni,primul an acom are cam 8,9luni de cind nu ia trimes decit o data 50roni ,si o data100roni.Eu lucrez pe aici sa le pot tine pe ele si sa le pot construi 2,3camaruteiar mama fetitei ar vrea sa vina si ea la munca aici dar,nu stim cum trebuie sa procedam cu fetita ptr.ca daca ramine la tatal ei nu vrea ,am incercat doar aprox.3luni a lucrat si sa intors imediat ptr ca, comportamentul tatalui ptr. fetita ia facut rau ii spunea ca mama nu se mai intoarce nici o data la ea,ca no sa o mai vada niciodata si e ramasa cu el ptr intotdeauna,desi iam trimes fetitei telefon sa poata vorbi cu mami el punea nr. de telefon al nostru(FRATI,PARINTI) ai mamei si eram nevoite sa sunam invatatoarea sa ne dea fetita la tel. si sa vada ca se intinpla cu tel.fetitei de nu ne raspunde.Lacalculator nici poveste nu o lasa sa vorbeasca cu mami pe skaipe.in acest fel fetita sa simntit rau si fizic si pshicmama fiind obligata sa se intoarca sa stea linga fetita.A! dupa toate acestea a,mai reclamato peste tot ca a abandonat fetita ,Ajiungind in tara .dupa un timp afost chiemata sa dea daclaratii. Acum ar vrea sa vina la munca aici ptr ca in tara eee. dar nu stim ce putem face cu fetita .o putem lasa la sotul meu(BUNIC saufratii mamei fetitei)si daca da ce trebue facut ?
Procedura adoptie
kripteya
buna ziua.
ce pasi trebuie parcursi pentru adoptarea unei fetite a carei mama este in inchisoare in brazilia,tatal este decedat iar in momentul de fata fetita ... (vezi toată discuția)