avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 859 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Fonduri europene, finanţări ... masura 313
Discuție deschisă în Fonduri europene, finanţări nerambursabile, grant-uri

masura 313

Buna seara
Detin 1 ha teren intravilan, am 26 de ani si as dori sa accesez masura 313
Imi puteti da mai multe detalii, din cate am citit trb sa cofinantez eu singura proiectul pana imi vin banii sau pot beneficia de un avans?
Multumesc anticipat
Cel mai recent răspuns: Finexpert Grup SRL , Consultant fonduri europene 12:24, 24 Octombrie 2010
Masura 313 finanteaza constructia de pensiuni turistice si agroturistice. 1 ha de teren este o suprafata mai mult decat generoasa pentru un astfel de proiect, suprafata minim impusa fiind de 1000 mp.

Se poate beneficia de un avans din suma nerambursabila in conditii restrictive: prin prezentarea unei scrisori de garantie bancara.

Oricum procentul de finantare pe aceasta masura este de 50% (sau 70% pentru agroturism), iar diferenta trebuie asigurata din sursele dvs.
intotdeauna sa luati in calcul varianta pesimista: sa prognozati o perioada mult mai mare decat cea prevazuta in ghidul solicitantului/contractul de finantare semnat pentru rambursarea transelor de fianantare.foarte rar mi-a fost dat sa vad ca s-au respectat aceste termene.in general , ar trebui sa ganditi cam asa: am x lei, realizez investitia din care , la un moment dat mi se vor inapoia y lei. sunt in castig, e un ajutor ,dar trebuie sa am acei bani inca de la inceput.
succes!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pensiune agroturistica - masura 313 BogdanD BogdanD buna ziua, as dori sa-mi construiesc o pensiune agroturistica prin masura 313, dar ma lovesc de prevederile Legii 350/2011 actualizata care prevede la art.32 ... (vezi toată discuția)
Documentatie fonduri pentru o firma de turism popescu georgeta popescu georgeta Buna ziua, Va rog sa ma indrumati cum sa procedez daca vreau sa obtin ceva fonduri europene pentru a putea continua dezvoltarea unei afaceri de familie ... (vezi toată discuția)
Pe 17 aprilie se deschide depunerea dosarelor pe masura 313! Daniela Bolog Daniela Bolog APDRP deschide in perioada 17 aprilie – 16 mai 2012 sesiunea pentru depunerea proiectelor de finantare care se incadreaza in Masura 313 ... (vezi toată discuția)