Buna seara
Detin 1 ha teren intravilan, am 26 de ani si as dori sa accesez masura 313
Imi puteti da mai multe detalii, din cate am citit trb sa cofinantez eu singura proiectul pana imi vin banii sau pot beneficia de un avans?
Multumesc anticipat
Masura 313 finanteaza constructia de pensiuni turistice si agroturistice. 1 ha de teren este o suprafata mai mult decat generoasa pentru un astfel de proiect, suprafata minim impusa fiind de 1000 mp.
Se poate beneficia de un avans din suma nerambursabila in conditii restrictive: prin prezentarea unei scrisori de garantie bancara.
Oricum procentul de finantare pe aceasta masura este de 50% (sau 70% pentru agroturism), iar diferenta trebuie asigurata din sursele dvs.
intotdeauna sa luati in calcul varianta pesimista: sa prognozati o perioada mult mai mare decat cea prevazuta in ghidul solicitantului/contractul de finantare semnat pentru rambursarea transelor de fianantare.foarte rar mi-a fost dat sa vad ca s-au respectat aceste termene.in general , ar trebui sa ganditi cam asa: am x lei, realizez investitia din care , la un moment dat mi se vor inapoia y lei. sunt in castig, e un ajutor ,dar trebuie sa am acei bani inca de la inceput.
succes!