avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 969 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Salarii Cine plateste concediul ?
Discuție deschisă în Fiscalitate - Salarii

Cine plateste concediul ?

As avea si eu o intrebare. Am o angajata careia pe data de 25 noiembrie 2009 I s-a suspendat contractul de munca pentru crestere copil pe o perioada de 2 ani.Ieri 20.10.2010 a venit la serviciu si a adus un concediu medical de risc maternal fiind in luna a cincea cu al doilea viitor copil. Ce trebuie sa faca femeie si de la cine primeste banii pentru acest concediu ?
Cel mai recent răspuns: Valeriu TUDOR , Consultant resurse umane 19:25, 22 Octombrie 2010
daca este in conc. pentru cresterea copilului de ce a adus certif. medical de risc maternal?? inseamna ca ar fi trebuit sa se prezinte la serviciu cateva zile apoi sa depuna conc. medical??
aaaaa! copilul a implinit 2 ani si ea s-a prezentat la program sa inteleg!!!
daca s-a prezentat la serviciu , sigur unitatea va achita datoriile ca pentru orice angajat
este vorba de al doilea copil care e cale sa vina pe lume, numai ca inca nu s-a nascut. femeia risca sa piarda aceasta sarcina. ce nu intelegeti ?
Probabil ca nu ati fost dumneavoastra foarte explicit. Daca i s-a suspnedat contractul de munca in data de 25.09.2009 si momentan este in concediu ingrijire copil nu avea de ce sa va aduca concediu medical.

Alte discuții în legătură

Concediu de risc maternal Ayana1 Ayana1 Buna ziua, As dori sa va intreb care este procedura in cazul unei salariate aflate in CCC si care este insarcinata din nou, in cazul in care medicul i-a ... (vezi toată discuția)
Concediu de risc maternal flor78 flor78 Daca am fodt in concediu de cresterea si ingrijirea copilului din septembrie 2007 pana pe 24 aprilie 2008, iar din 25.04 am inceput serviciu pot sa mi iau ... (vezi toată discuția)
Insarcinata in 4 luni cristinaflorentina1 cristinaflorentina1 Buna ziua,sunt insarcinata in luna a 4a si lucrez la o fabrica,aici este zgomot si toxicitate,am solicitat sa mi se schimbe locul de munca si ei mi-au zis ca ... (vezi toată discuția)