Buna seara.Mai revin cu problema mea cu furtul de pe card.Dupa ce am aflat ca juca poker online dupa cardul meu,acum am observat tot din extrase ca imi mai sustragea cardul retragand bani in mod constant.vreau sa ma duc sa depun plangere dar nu stiu exact,cat sunt retinute filmarile de a bancomate? eu dupa extrase stiu exact fiecare bancomat ora ,ziua,dar sunt din lunile august si septembrie.
Bancomatele retin pe o perioada mai lunga aceste date? Am incercat sa vorbesc cu tipul respectiv ,sa ii explic sa imi dea banii pe care mi i-a furat,dar se pare ca el crede ca totul este o gluma si nu prea il intereseaza.Nu stiu cum sa fac,sincer nu vreau sa il bag in puscarie ,eu vreau doar sa imi recuperez banii mei,care deja sau strans destul de multi.cum sa fac? Dati-mi va rog un sfat.
Va multumesc foarte mult.
In mod cert retragerile de bani de la acele bancomate sunt inregistrate. Inregistrarile se tin oricum cateva luni de zile mai mult ca sigur!
B-)
Faceti plangere penala impotriva individului respectiv si solicitati la banca sa va puna la dispozitie inregistrarile cu retragerile de pe cardul dvs!
Succes!
Formulati plangere penala la politie sau la parchet si aceste organe vor face cercetarile necesare,avand toate posibilitatile oferite de lege,cat si logistica necesara pentru un eventual flagrant.
Va multumesc foarte mult.Ideea este ca tipul respectiv ne eraprieten mie si sotului si l-am luat la noi in casa cand nu mai avea unde sa stea si abia aum vreo 3 zile am inceput sa observ ca mi-a folosit cardul sa joace poker,sa scoata bani,si am impresia ca imi lipsesc si cateva bijuterii si vreo 1500 de euro.Dar pentru bani si bijuterii nu am dovezi ,decat cuvantul meu,nu stiu daca este doar acesta suficient la politie.Sincer eu am un baietel de un an si ne chinuim sa facem o casa,iar un tampit de care te doare sufletul te fura fara nici o remuscare,nici macar pentru copilul asta.Cand sa ne cumparam si noi acum centrala ca a venit iarna,mai ia banii de unde nu-s.nu stiu cum sa fac sa ne recuperm banii.
Tocmai de aceea,este bine sa va grabiti cu formularea plangerii pentru ca baiatul are timp sa mai"traga" bani,daca nu ati blocat cardul.
Pe de alta parte,frustrarea dvs este intemeiata si ajungem la ceva vechi,dar tot mai real,la zicala aceea cu facerea de bine
Aveti foarte mare dreptate,dar te gandesti sa ajuti un om,nu toti sunt asa.
Cardul l-am blocat deja dar inca mai incerc sa discut cu el omenste sa imi dea banii sa sa nu ma duc sa depun plangere,pentru ca din cate m-am interesat fiind penala nu se mai poate retrage,si odata depusa nu o sa mai am nici timp si cu atat mai putin interes sa alerg pe la politie sa modific declaratii.
Dar cred ca nu am de ales.Eu tot ce vreau este sa imi dea banii mei si el tot imi spune ca nu sunt atatia ca erau mai putin.si nici macar nu i-am cerut pe toti ca abia azi am observat ca el scotea si dupa card,daca incep sa ii mai calculez si pe aia,plus aia care sunt sigura ca tot el mi i-a luat din casa,atunci or sa fie si mai multi dar se pare ca putin ii pasa.
Despre poprire
yonutz113
Buna seara
Am un card de debit emis de banca ING pe care imi primesc salariul de la angajator. In trecut am efectuat tranzactii online la o camera de jocuri ... (vezi toată discuția)