avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 412 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... am doua contracte de munca pe perioada nedeterminata
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

am doua contracte de munca pe perioada nedeterminata

Salut am doua contracte de munca pe o perioada nedeterminata inscrise la ITM. Care sunt sanctiunile?
Multumesc
Cel mai recent răspuns: alexandra1978 , utilizator 11:09, 31 Ianuarie 2008
Nu exista sanctiune, cumulul de functii e permis si poti insuma si mai mult de 24 de ore pe zi...
sunt la doua societati separate.

Multumesc
E in regula.
andreealisievici a scris:

Nu exista sanctiune, cumulul de functii e permis si poti insuma si mai mult de 24 de ore pe zi...

Cum vine asta ? Nu este timpul normal de lucru de 8 ore pe zi ? 40 pe saptamana ? 48 media saptamanala pe 3 luni (inclusiv orele suplimentare) ? Cumulul de functii este permis intr-adevar dar nu cred ca si cumulul de ore. E drept, sunt convins ca ITM-ul nu are capacitatea de centraliza timpul de lucru al salariatilor cu timp partial la mai multe unitati, dar este oare legal sa cumulezi 24h/zi ?, inseamna ca 24h/24 te aflii in relatii de munca. cum ramane cu timpul de odihna care, potrivit Codului Muncii, nu poate fi mai mic de 12 ore intre doua zile lucratoare ?
Timpul de lucru, repausul si celelalte aspecte semnalate sunt prevazute pentru UN contract de munca. Adica angajatorul nu ma poate pune sa muncesc 12 ore pe zi, dar daca EU vreau, ma priveste, numai eu decid ce fac cu sanatatea mea. Cum spuneam, e legal sa ai oricat mai mult de 8 ore pe zi. Punct.

Alte discuții în legătură

Ce obligatii au angajatorii ai caror angajati lucreaza in ture 24/48 Kostyka Kostyka Este cunoscut faptul ca in momentul de fata multe societati au obiect de activitate paza unor obiective economice. Unde activitatea este intensa, serviciul de ... (vezi toată discuția)
numar contracte de munca cu timp partial gigi71 gigi71 Buna ziua. Cate contracte de munca cu timp partial poate avea uo persoan? De exemplu : are un CIM cu norma intreaga 8 ore / zi si inca 10 CIM cu 2 ore /zi ... (vezi toată discuția)
Program de lucru inegal vs repaus saptamanal Patience Patience Buna ziua, Am o intrebare referitor la modul de lucru corect pentru un salariat cu norma intreaga (8h/s,40h/s), dar cu un program de lucru inegal. E ... (vezi toată discuția)