avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 804 soluții astăzi

Marți, 11 februarie, are loc evenimentul: Negocierea colectivă - Alegerea reprezentanților angajaților și provocările practice. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Ce numar de elevi trebuie sa aiba o scoala pentru ca ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Ce numar de elevi trebuie sa aiba o scoala pentru ca secretarul sa aiba jumatate de norma?

va rog frumos sa ma ajutati si pe mine...am aceasta nelamurire de cand sunt angajata la aceasta scoala. Exista cumva vreo lege in care scrie ce numar de elevi trebuie sa aiba o scoala pt ca secretarul sa fie incadrat si cum sa fie incadrat pe post? La mine, la scoala la care lucrez nu-mi da voie sa-mi maresc norma...lucrez cu un sfert de norma pe secretariat iar programul zilnic este de 4-5 ore si foarte mult de lucru. As vrea macar o jumatate de norma pe secretariat. Care ar fi demersurile? am inteles ca trebuie sa fie peste 300 de elevi ca sa pot lua o jumatate..dar...unde scrie?Va rog mult de tot sa ma ajutati!
multumesc!

Alte discuții în legătură

Lnfiintare after school vvaassiillee vvaassiillee Sunt profesor de fizica,as dori sa infiintez un after school mai lejer in sensul ca sa ma ocup zilnic, 2 ore, de maxim 10 elevii, cls I-IV, sprijin in ... (vezi toată discuția)
Posturi dosite la isj galati date in septembrie dupa repartizarea celor cu note mari marianmarian01 marianmarian01 Am dat examen de titularizare in Galati pe Alimentatie publica. Am obtinut nota 7,1. Am fost repartizata pe invatamant special norma de teorie. La scoala ... (vezi toată discuția)
Discriminare si batjocura? deliutzza deliutzza Buna ziua. As dori sa aduc in atentia dvs cazul personal, in speranta ca ma puteti ajuta. Lucrez la o firma particulara, angajata pe postul de secretara pe ... (vezi toată discuția)