avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 635 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... cresterea copilului
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

cresterea copilului

se aude ca se mareste perioada de crestere copil de la 2 ani la 3 ani.daca da intra si copii care nu au inca 2 ani . multumesc
Cel mai recent răspuns: pitulicea , utilizator 20:49, 23 Octombrie 2010
sincer nu stiu unde ati auzit sau de unde ati auzit dumneavoastra, pentru ca eu am auzit ca se va reduce cuantumul indemnizatiei la o suma de 600 lei ptr. toate mamicile, indiferent de contributia fiecareia, deci...
avocat Cristina Popescu
ma refer la perioada de ani

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Sarcina gemelara cris1agi cris1agi Buna ziua, Ma numesc Cristina si voi fi mama de gemeni. Am o nelamurire cu valoarea indemnizatiei pentru concediul maternal. Avand 2 copii, voi primi suma ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie crestere copil giulia07 giulia07 Buna ziua! As dori sa aflu de ce vechime in munca(sau ce perioada lucrata) are nevoie o viitoare mamica pentru a beneficia de acea indemnizatie pentru ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie mamica de gemeni deninick23 deninick23 Avem un baietel de 1 an si 5 luni si sotia mea este in concediu de maternitate pentru el pana la 2 ani. Intre timp, acum 2 saptamani a nascut 2 baietei ... (vezi toată discuția)