avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 958 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA decont special de tva
Discuție deschisă în Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA

decont special de tva

buna ziua,
eu am aplicat tva la marja de profit pentru un autoturism second hand pe care l-am cumparat de la o persoana fizica din Romania in scopul revanzarii. mentionez ca vanzarea s-a facut tot in Romania. mentionez de asemenea ca sunt agent economic inregistrat in scopuri de tva. as dori sa stiu daca pentru aceasta operatie trebuie sa depun decont special de tva 301?

multumesc anticipat

Alte discuții în legătură

Achizitii intracomunitare masini second-hand CAPBUN CAPBUN Buna ziua, - as dori sa stiu daca pentru achizitiile intracomunitare de masini second-hand trebuie depus si decontul special de tva 301, eu am depus pana acum ... (vezi toată discuția)
Tva regim special bunuri second hand bernadette bernadette Buna ziua As dori sa achizitionez autoturisme secon hand din Germania de la persoane fizice Pentru a aplica regimul special trebuie sa depun o notificare la ... (vezi toată discuția)
Plafon tva achizitii intracomunitare persoana fizica antofel antofel O persoana fizica cumpara autoturisme second hand de la persoane fizice din UE, in scopul revanzarii catre persoane fizice din RO. Cand are obligatia de a se ... (vezi toată discuția)