avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 903 soluții astăzi

Marți, 4 februarie, are loc evenimentul: TVA, Impozitul datorat de nerezidenți, Impozitul pe profit, facilități fiscale 2025. Sesiune practică cu Adrian Bența. Participă →

Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale construcþii
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

construcþii

la ce distanţă de o bază sportivă , case de locuit se poate autoriza o societate tip bar , discotecă. Vă mulţumesc anticipat!

Alte discuții în legătură

Infintarea unei discoteci cu bar chirchisoiu chirchisoiu Buna seara. Am o mare rugaminte. Va rog din tot sufletul sa-mi spuneti si mie ce acte trebuiesc pentru infiinatrea unei societati (discoteca cu bar, fara ... (vezi toată discuția)
Probleme ii - discoteca cu institutiile locale Lador Gavril Lador Gavril Va rog sa ma sfatuiti referitor la problema descrisa in urmatoarele randuri. Multumesc anticipat. In 2011 am infiintat o Intreprindere Individuala si am ... (vezi toată discuția)
Srl-ul poate fi scutit de impozit forfetar in functie de obiectul de activitate ? LuchianSeb LuchianSeb Conform OUG 34/2009, Art. 18. - (1) Contribuabilii care desfasoara activitati de natura barurilor de noapte, cluburilor de noapte, discotecilor, cazinourilor ... (vezi toată discuția)