avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 118 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită executare silita pe bunurile mobile...ale soacrei???
Discuție deschisă în Executare silită

executare silita pe bunurile mobile...ale soacrei???

buna seara,va rog sa ma ajutati.acum 2 ani am facut un credit de nevoi personale cu buletinul..ma girat sotul meu,am ramas fara loc de munca amandoi,nemaiputand plati rata.Noi stam la soacra mea..azi a venit executorul si a zis sa platim,dar nu avem nici un venit nici unul..in casa ce e cumparat e al fratelui din partea sotului si a soacrei mele...mia spus k in termen de 15 zile soacra mea sa faca dovada pe lucrurile din casa k sunt ale dansei,dar soacra nu are nici o dovada,va rog sa imi spuneti ce e de facut.ce se poate intampla?va multumesc anticipat.CE IMI POATE FACE BANCA DAK NU AM NIMIK PE NUMELE MEU?
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 20:45, 25 Octombrie 2010
bunurile mobile care se gasesc in imobilul cuiva se prezuma a fi ale proprietarului.
Potrivit codului civil, posesia de buna credinta valoreaza proprietate.
Voi sunteti persoane tolerate in proprietatea parintilor, posesia bunurilor mobile o au tot parintii.
Daca vor lua bunuri din casa parintilor , parintii dvs pot face plangere penala pentru furt.
nu soacra trebuie sa faca dovada ca bunurile sunt ale ei, ci partea adversa... ca bunurile sunt ale dvs. asa ca nu se va intampla ceva in aceasta privinta. in schimb, cand va veti angaja, se va pune poprire pe salarii

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Va rog un raspuns..urgent mirela261 mirela261 va rog din suflet sa ma lamuriti si pe mine k sunt disperata,acum 2 ani de zile am facut un credit de nevoi personale,girant fiind sotul meu care a girat cu ... (vezi toată discuția)
Credit mirela261 mirela261 Am un credit de nevoi personale,fara garantii girant fiind sotul meu,eu stau in casa soacrei mele pe adresa asta fiind si facut creditul ,eu acum 7 luni am ... (vezi toată discuția)
Executare silita, debitor fara bunuri personale officestart officestart Buna ziua, Am facut la un momendat un contract de imprumut cu cineva notarial (nu discut corectitudinea lui sau nu). Contractul de imprumut a ajuns sa fie ... (vezi toată discuția)