avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 905 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... Verificare seriozitate firma.
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

Verificare seriozitate firma.

Buna ziua! Am gasit o societate care se ocupa de plasarea fortei de munca in strainatate dar mi-e frica sa nu fie teapa. Exista vreo modalitate prin care se poate verifica daca isi respecta obligatiile asumate?
Cel mai recent răspuns: ContSters22713 , utilizator 23:20, 26 Octombrie 2010
in primul rand trebuie sa fie autorizata de Inspectoratul Teritorial de Munca
avocat Cristina Popescu
Da. Este afisata la sediul ITM ului ca fiind autorizata.
Puteti sa solicitati registrului comertului printr-o cere furnizare informatii, contra cost tot ce va intereseaza: starea societatii, capital social, asociati, administratori, cifra de afaceri. Abia dupa aceea mergeti la ITM. SUCCES!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Furnizare forta de munca georgiana77 georgiana77 Buna ziua, Am o SC si vreau sa desfasor o noua activitate : angajare personal specializat pentru diverse operatiuni, dupa care sa furnizez forta de munca la ... (vezi toată discuția)
...siguranta unui loc de munca inafara!?... mexic85 mexic85 o persoana juridica, inregistrata in romania, ofera un loc de munca inafara: in uk: muncitor la banda: la etichetat si la ambalat cascaval ( intr-o fabrica de ... (vezi toată discuția)
Munca in strainatate si firmele de recrutare personal Eduardedd Eduardedd Buna ziua, sunt tentat sa plec in strainatate pentru a munci prin intermediul diferitelor firme de pe internet, unele cerand comisioane pentru mediere si tot ... (vezi toată discuția)