avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 373 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale obiect principal de activitate la un broker de credite
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

obiect principal de activitate la un broker de credite

Cel mai recent răspuns: fildia , utilizator 13:10, 2 Februarie 2008
Buna ziua, Va rog sa ma lamuriti si pe mine intr-o problema Am o agentie imobiliara si as vrea sa stiu daca pot sa deschid pe aceeasi firma un obiect de activitate nou si anume broker de credite sau trebuie sa-mi deschid o alta societate care sa-l aiba ca obiect principal de activitate
Va multumesc
Puteti introduce un obiect nou de activitate pe societatea pe care o detineti deja. Atentie la recodificarile din CAEN rev. 2
va multumesc pentru raspuns

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cod caen6622 ALEX236 ALEX236 Buna seara!Am un SRL ce desfasoara cod caen 8219,acum am mai gasit un spatiu,pe care vreau sa-l inchiriez si sa desfasor cod caen8219 si 6622 agent de ... (vezi toată discuția)
Noul caen_intrebare julien_slbz julien_slbz urmare intrarii in vig a noului CAEN se impune demararea procedurilor de modificare a certificatelor de inmatriculare emise in baza CAEN vechi ?... ORC-ul de ... (vezi toată discuția)
Schimbare totala obiect activitate principala cat si obiecte secundare mm_ally mm_ally Buna seara. Detin un SRL cu activitate principala Editare de programe 7221 si mai multe obiecte secundare legate de informatica, internet etc. Mentionez ca ... (vezi toată discuția)