avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 930 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... fum de la cosul vecinului, deranjant
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

fum de la cosul vecinului, deranjant

Buna ziua,

Carei autoritati ar trebui sa ma adresez daca fumul de la hornul vecinului (casa langa casa) imi inunda curtea, afuma peretii casei, intra in casa incat nici un geam nu-l pot tine deschis.
Va rog sa ma ajutati, nu mai pot respira in curte!
Cel mai recent răspuns: ela88 , utilizator 14:03, 3 Martie 2011
Vorbiti cu vecinul sa inalte hogeagul si explicati-i ca o face pentru un tiraj mai bun. In plus, face economii la combustibil, arderea fiind imbunatatita.
Ultima modificare: Joi, 28 Octombrie 2010
Doncean, utilizator
Am incercat, insa nu vrea sa miste un deget, vreau sa stiu cui trebuie sa ma adresez, legal?
Multumesc frumos!
am aceasi problema.ce ai rezolvat?eu ma gandesc sa ma mut.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Fumul de la hornul vecinului mă intoxică. căi de atac? AdrianPietraru1982 AdrianPietraru1982 Bună ziua! Aș dori să mă ajutați, dacă se poate, cu niște sfaturi în legătură cu următoarea problemă: Locuiesc la casă. În urmă cu doi ... (vezi toată discuția)
Poziționare horn/cameră centrala Angela91 Angela91 Bună seara, Avem o anexă la casă (din perete până în gardul despărțitor al vecinului), aceasta este camera de centrală pe lemne, construită după ... (vezi toată discuția)
Tulburare de posesie Trarus Trarus Vecinul meu , avand casa situata cu spatele la fatada casei mele, la o i, de curand si-a instalat o centrala termica pe gaze, cu tiraj fortat, si a ... (vezi toată discuția)