avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 990 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Învăţământ - probleme ... Studii postliceale
Discuție deschisă în Învăţământ - probleme juridice conexe

Studii postliceale

Buna seara.
Am si eu o nelamurire privind studiile postliceale: se considera astfel orice studii efectuate dupa liceu (cursuri organizare de centre de formare profesionala, de max 1 an) sau numai cele organizate in scoli postliceale de specialitate?
Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: actb , utilizator 08:45, 28 Octombrie 2010
Numai cele organizate de liceele postliceale de stat sunt considerate a fi studii postliceale. Cursurile organizate in centrele de formare profesionala sunt in principal cursuri de calificare pentru care platiti si pentru care primiti diploma.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Completare carnete de munca grg_zzz grg_zzz Buna ziua! Am si eu o nelamurire in ceea ce priveste modalitatea de completare a carnetelor de munca, in sensul daca angajatorul este obligat sa completeze in ... (vezi toată discuția)
Studii medii luminita29 luminita29 Buna ziua. Am o nelamurire....Am un salariat angajat pe functia de lacatus mecanic.cod COR 721410 (nivel pregatire 2 - studii medii) .Are 8 clase si o ... (vezi toată discuția)
Inscriere facultate in cartea de munca iust79 iust79 Buna ziua! am terminat de curand a doua facultate (la o universitate de stat) si am mers la locul de munca cu adeverinta eliberata de la universitate ... (vezi toată discuția)