avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 838 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... succesiune, pot cumpara apartamentul parintilor
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

succesiune, pot cumpara apartamentul parintilor

aparatamentul este al parintilor ,mama a decedat acum trei ani,nu a fost facuta succesiunea, mai am un frate ,cum as putea sa-l desplatesc ,partea de pe mama,daca tata poate sa-mi vanda partea lui (vreau sa cumpar cu credit ipotecar)ca pe bani obtinuti de tata cu care locuiesc sa-l desplatesc pe fratele meu
Cel mai recent răspuns: Dumitru Beniamin Hotea , Consilier juridic 18:30, 28 Octombrie 2010
Cuvantul asta ," a desplati ", chiar exista ?Daca asa stau lucrurile , va trebui sa dezbateti mai intai succesiunea
tatal are dreptul la jumatate +1/8
dvs. aveti dreptul la 3/16 , la fel ca si fratele dvs.
prodiamant a scris:

Cuvantul asta ," a desplati ", chiar exista ?Daca asa stau lucrurile , va trebui sa dezbateti mai intai succesiunea
tatal are dreptul la jumatate +1/8
dvs. aveti dreptul la 3/16 , la fel ca si fratele dvs.

dar pana nu dezbateti succesiunea , nu puteti face nimic.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Mostenire chic36 chic36 Tatal meu a decedat acum un an mama fiind in viata . Suntem trei fratii, mama mea doreste sa mi lase mie partea ei de casa . Dupa decesul tatalui nu sa facut ... (vezi toată discuția)
Va rog ajutati-ma... Danny22tm Danny22tm Mama mea are un apartament cu 3 camere,tatal meu a murit acum 3 ani,in apartament locuiesc eu cu mama si cu sotia...fratele cu sotia lui au plecat in gazda in ... (vezi toată discuția)
Despre succesiune michelle2011 michelle2011 Inainte sa se cunoasca,mbii mei parinti au avut cate o casatorie anterioara,din care au avut cate 2 copii fiecare. Dupa ce a divortat fiecare,lasand in urma si ... (vezi toată discuția)