avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 702 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Poliţe de asigurare, reasigurare ... service autorizat ptr rca?
Discuție deschisă în Poliţe de asigurare, reasigurare şi probleme juridice conexe

service autorizat ptr rca?

am fost lovita de o masina care are rca la Astra. Problema mea este ca service-urile la care vreau sa apelez nu au contract cu Astra. As vrea sa stiu daca e indicat sa lucrez cu ce service vreau eu, daca vor fi probleme la plata (am citit pe forum ca nu-ti poti lua masina din service pana la plata lucrarii?!)
Cel mai recent răspuns: nucu$ , utilizator 23:49, 28 Octombrie 2010
da, ati inteles bine si cum firmele de asigurari nu se inghesuie sa plateasca, o sa stea mult si bine masina in service
aveti obtiunea sa platiti dvs si sa recuperati apoi banii de la firma de asigurare
gi_jane2 a scris:

da, ati inteles bine si cum firmele de asigurari nu se inghesuie sa plateasca, o sa stea mult si bine masina in service
aveti obtiunea sa platiti dvs si sa recuperati apoi banii de la firma de asigurare

Subscriu la aceasta solutie.
Puteti repara masina la orice service, cu conditia de a aproba devizul la asigurator, pentru a nu avea probleme la decontare/despagubire.
Cu reparatorii sub contract, asiguratorul plateste factura direct reparatorului.Cu ceilalti, poate plati si direct, daca pe tot timpul reparatiei se tine legatura cu asiguratorul si nu se ivesc litigii pana la final, insa in majoritatea cazurilor se despagubeste pagubitul pe baza facturii/chitantei de plata a reparatiei.
Exista reparatori care profita de aceasta situatie si "umfla" devizul, iar pagubitul se alege cu sume suplimentare platite, care nu sunt decontate/despagubite de asigurator.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Deviz dauna asigurator tgmm11 tgmm11 As vrea sa stiu, va rog, daca pot avea acces la devizul dupa care asiguratorul a evaluat cuantumul pagubei.Mi s.a pus la dispozitie doar nota de constatare. (vezi toată discuția)
Service-ul refuza sa-mi predea autoturismul reparat andreitulea andreitulea Buna! Am nevoie de un sfat. Am un vw Polo in leasing, lovit in urma unui accident de un sofer cu polita RCA Asirom Constanta. Reparatia s-a terminat in urma cu ... (vezi toată discuția)
Accident cu tir bulgar nico_ar nico_ar Buna ziua ,in data de 2 august anul curent am fost acrosat de un tir inmatriculat in Bu lgaria am chemat politia care a facut proces verbal .Politia a ... (vezi toată discuția)