avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 197 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale cabinet masaj
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

cabinet masaj

si eu termin posliceala de asistenr bft, si vreau sa deschid un cabinet de recuperare medicala, dar fara doctor.vreau sa il deschid in techirghiol si cu camere de cazare.se poate fara doctor , am si curs de masaj
Cel mai recent răspuns: Sirbu Cristina , Avocat 09:06, 30 Octombrie 2010
Da, se poate. Pe codul CAEN 8690 Alte activitati referitoare la sanatatea umana
ar fi bine sa intrebati intai la registru com daca nu cumva va trebuie un aviz de la min sanatatii pt ca eu m-am lovit de acest lucru acum 4 ani pt un client si i-au ,,taiat"aceasta activitate din constitutiv
Va asigur ca pe codul indicat registrul nu poate sa va respinga cererea de inregistrare, daca, asa cum sustineti aveti un curs de masaj pentru care ati obtinut o diploma.
9604 | Activităţi de întreţinere corporală
Acesta este codul pentru "instituţii de masaj" - de ce i-o fi dat denumirea asta nu ştiu.

S-ar putea să aiba probleme cu codul CAEN 8690 Alte activitati referitoare la sanatatea umana dacă nu prezintă un aviz de liberă practică de la Ministerul Sănătăţii pentru activitatea de fizioterapie.

Oricum, nu recomand SRL, ci PFA. Vedeţi că masajul intră la norme de venit.
Foarte convenabil.
[ link extern ]

Alberto Kurtyan
da,pe codul acesta nu sunt probleme iar ca pfa e si mai bine ca doar anexati diploma si nu cer avize

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Probleme autorizare pfa - tehnician maseur monamasaj3226 monamasaj3226 Am absolvit un curs complex de masaj cu durata de 9 luni. Diplome recunoscute de Ministerul Muncii si de Ministerul Invatamantului. COR vechi 3226 - ... (vezi toată discuția)
Obținere aviz dsp - cod caen 8690 CMadalina-Elena CMadalina-Elena Bună ziua, Urmează să deschid un cabinet de terapii complementare cu cod caen 8690. În cadrul cabinetului vor fi desfășurate două activități: 1. ... (vezi toată discuția)
Salon de masaj erotic nefis nefis buna ziua. m-ar interesa actele si legislatia in vigoare ptr deschiderea unui SALON DE MASAJ EROTIC. va multumesc.succes. (vezi toată discuția)