avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1665 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Avocaţi şi Admitere ... Admitere Barou 2010
Discuție deschisă în Avocaţi şi Admitere în avocatură

Admitere Barou 2010

va rog mult daca se poate sa imi trimita si mie cineva sintezele in format electronic pe adresa anca_poop@yahoo.com. Multumesc si spor la invatat
Cel mai recent răspuns: cretuluiza , utilizator 13:41, 29 Octombrie 2010
Salut Anca .
Le-am solicitat si eu , dar mi s-a raspuns ca ma costa 250 RON, asa ca am renuntat
Eu mi-am mai comandat niste sinteze pt barou 2010 de la editura Nomina Lex , am platit 350 RON pe pachet , dar nu sunt bune de nimic. Bani aruncati in vant.
Asa ca invat tot dupa cursuri si tratatele consacrate.
Spor si tie.
Credeam ca are cineva sinteze (subiecte rezolvate de colegi care au dat examen)dar "free".Si eu am invatat dupa cursuri,dar ma gandeam sa vad si niste sinteze.Poate e mai bine ca nu le gasesc , ca mai mult ma ameteam.Mersi mult. Succes
Asta cautam si eu . Daca afli ceva te rog anunta-ma si pe mine .
Merci .
Ultima modificare: Vineri, 29 Octombrie 2010
Dumitru Beniamin Hotea , Consilier juridic
ce noutati mai aveti (in special cei din bucuresti, care sunt mai bine informati) despre examenul pentru cei definitivi in alte profesii? cate zile tine... cum se dau subiectele?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Admitere barou allyynnutza allyynnutza Buna ziua. Legat de admiterea la barou, care se pare ca va avea loc in luna noiembrie, ce carti de sinteze bune imi puteti recomanda? In cursurile si tratatele ... (vezi toată discuția)
Mai e cineva care se axeaza partial pe sintezele de la nomina? karmacoma21ro karmacoma21ro Eu personal am invatat tratatele la civil si procedura dar cum timpul e limitat si lucrez pana dupa-amiaza imi raman putine ore de studiu seara:\"> la penal, ... (vezi toată discuția)
Sinteze admitere barou burito burito Va rog sa ma ajutati si pe mine sa obtin acele sinteze pentu admitere adresa mea este: oanammanta@yahoo.com Va multumesc tuturor ! Bafta multa! (vezi toată discuția)