avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 481 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... CE documete trebuie pentru vinzarea unei case la ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

CE documete trebuie pentru vinzarea unei case la tara(provincie) Calarasi

Poate cineva dintre dumnevoastra sa-mi spuna ce Acte- documente imi trebuie pentru a vinde o casa lde la tara ( provincie ) Jud. Calarasi.
Am actul de: vinzare - cumparare
am - cadastru. teren 400mp. cu tot cu casa - Csa din chirpici+ paianta.
Cit mar costa actele ?
Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: Florin* , utilizator 11:21, 29 Octombrie 2010
-Act de proprietate,
-Documentatie cedastrala
-Certificat fiscal
-adeverinte de la unitatile furnizoare de utilitati ca nu sunt debite (daca exista utilitati)

Pentru a afla costul actelor, luati legatura cu un notar

Succes.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Va rog un raspuns. valoarea 12.000.000 lei in anul 1999- dorudoru dorudoru Va cer scuze si va rog iertati-ma ca indrasnesc a intreba ? -O persoana a cumparat o casa din chirpici cu 2 camere+teren in suprafata de 400 metri patrati - ... (vezi toată discuția)
Va rog frumosajutati-ma cu un raspuns. taxe catre notari ? sau judecata ? dorudoru dorudoru Va cer scuze si va rog iertati-ma ca indrasnesc a intreba ? -O persoana a cumparat o casa din chirpici cu 2 camere+teren in suprafata de 400 metri patrati - ... (vezi toată discuția)
Cum se calculeaza rata inflatiei an 1999- an 2010 ( 12.000.000 1999 ) echivalent astazi 2010 dorudoru dorudoru Va cer scuze si va rog iertati-ma ca indrasnesc a intreba ? -O persoana a cumparat o casa din chirpici cu 2 camere+teren in suprafata de 400 metri patrati - ... (vezi toată discuția)