avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 922 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... ajutor caldura 2010
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

ajutor caldura 2010

sunt casatorita,nu lucrez dar sunt studenta si nu inregistrez nici un venit;
mentionez k nu sunt trecuta pe statul de plata al sotului ca persoana in intretinere.
pot beneficia deci de ajutor pt caldura?
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 12:42, 29 Octombrie 2010
salariul net al sotului se imparte la 2 si rezulta venitul pe membru de familie (presupunand ca locuiti si va gospodariti cu sotul). daca nu depaseste 615, aveti dreptul de a beneficia de ajutor.
Ultima modificare: Vineri, 29 Octombrie 2010
gi-jane2, moderator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ajutor caldura elena dima elena dima Va rog sa ma lamuriti daca am sau nu dreptul la ajutor de caldura in situatia urmatoare: familia mea este formata din mine si fiica mea, studenta la zi in ... (vezi toată discuția)
Bursa sociala: care sunt membrii familiei in intretinere legala? randrewb randrewb Salut. Am nevoie de ajutor: sunt student si vreau sa depun dosarul pentru a beneficia de bursa sociala. In regulament scrie ca trebuie sa aduc adeverinte din ... (vezi toată discuția)
Ajutor incalzire nagy judit nagy judit Buna ziua, sunt o mama singura cu un copil de 13 ani, si am un PFA din iunie 2011 cu sistem real. In afara de 42 lei indemnizatie de crestere copii cu ce venit ... (vezi toată discuția)