avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 623 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Problemele profesionale ale ... As vrea sa ma inscriu in CCJ
Discuție deschisă în Problemele profesionale ale consilierilor juridici

As vrea sa ma inscriu in CCJ

Buna, sunt angajata ca si Jurist in contractul de munca de 1 an (de la 1 Oct. 2009) si as vrea acum sa ma inscriu in CCJ, oare mi se accepta vechimea de un an ca si Jurist pentru a nu mai fii nevoita sa astept doi ani pana la DEF? Daca stie cineva va rog mult sa-mi scrieti. Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: cryyss_m , utilizator 14:33, 30 Octombrie 2010
Da.....cereti mai multe detalii la CCJ.
~ Conținut șters la cerere ~
Va multumesc frumos pentru raspunsuri.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Examen consilieri juridici pt. ccj, definitivat, cod caen 7141 colonelu colonelu Va salut ! 1.Se da examen de admitere in colegiul consilierilor juridici sau se intra fara examen ? Mentionez ca sunt licentiat promotia iunie 2007 2. ... (vezi toată discuția)
Consilier juridic stagiar grumette40 grumette40 Urmează să termin facultatea în luna iulie şi aş dori să devin consilier juridic . Îmi poate cineva explica paşii pe care trebuie să ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, sunt foarte derutata un jurist licentiat poate colabora cu contract de munca cu persoane fizice sau juridice ? olden olden BUNA ziua, sunt foarte derutata un JURIST licentiat poate colabora cu contract de munca cu persoane fizice sau juridice legitimatie si decizie de la CCJ ... (vezi toată discuția)