avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 532 soluții astăzi

Marți, 4 februarie, are loc evenimentul: TVA, Impozitul datorat de nerezidenți, Impozitul pe profit, facilități fiscale 2025: Sesiune practică cu Adrian Bența. Participă →

Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale contract de sediu social pierdut
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

contract de sediu social pierdut

Buna ziua
Am o mica problema, vreau sa deschid un cont la banca si mi se cere contractul de comodat pentru sediu doar ca societatea este destul de veche (din 1998) iar contractul de sediu nu este de gasit intre acte.
Ce pot face daca acesta s-a pierdut?
Trebuie sa dau un anunt in ziar ca s-a pierdut, sa fac altul si sa-l inregistrez la registrul comertului? Va rog daca puteti sa ma ajutati cu aceasta nelamurire.

Mentionez ca sediul societtii nu este expirat

Va multumesc
Cel mai recent răspuns: Albert Kurtyan , Consilier juridic 23:40, 29 Octombrie 2010
puteti cere o copie de la registrul comertului
Am sa incerc sa obtin o copie, dar in cazul in care nu o voi obtine ce as mai putea face?
Cu siguranta registrul comertului are actul de care aveti nevoie si contra unei sume modice o sa va elibereze( are si obligatia legala sa o faca) o copie certificata dupa acel act.
Registrul Comertului va elibera copie pt suma de 6 lei.
Am sa incerc sa obtin o copie, dar in cazul in care nu o voi obtine ce as mai putea face?

Ce va impiedica sa il scrieti din nou, pe o perioada nelimitata, incepind cu data incheierii actului constitutiv?

Il scrieti, sub semnatura privata. GATA.
Nu mai mergeti la niciun registru.

Aceasta operatiune se cheama "consemnarea in scris a unei situatii de fapt".

Alberto Kurtyan
Ultima modificare: Vineri, 29 Octombrie 2010
Albert Kurtyan, Consilier juridic

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Reziliere comodat il_so il_so Intre mama si sora mea este un contract de comodat(pentru sediul firmei surorii mele) iar in contract se stipuleaza ca poate fi reziliat de oricare dintre ... (vezi toată discuția)
Sediu firme intr-un apartatment fara acordul proprietarului dana_b1702 dana_b1702 In urma cu cateva zile pe adresa mea de domiciliu au sosit 2 plicuri de la Administratia Finantelor Publice pentru 2 societati care au sediul in apartamentul ... (vezi toată discuția)
Caen intreprindere individuala andrei_toma andrei_toma Buna ziua!Va rog sa ma ajutati cu niste informatii: 1.Cate domenii de activitate poate avea maximum o I.I.? 2. Trebuie sa am calificare pt toate domeniile ... (vezi toată discuția)