avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 437 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... clauza de neconcurenta
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

clauza de neconcurenta

clauza de neconcurenta
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 09:13, 31 Octombrie 2010
Aceasta clauza nu are cum sa-si produca efecte, atata timp cat in c.i.m. nu sunt precizate societatile în favoarea cărora se interzice prestarea activităţii.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Clauza de neconcurenta peteredy peteredy Buna seara! Am semnat un contract de munca acum un an si o luna, contract care include si o clauza de neconcurenta, potrivit careia nu am voie sa prestez ... (vezi toată discuția)
Efectele clauzei de confidentialitate/neconcurenta in cazul demisiei andrei_o andrei_o Sunt reprezentant vanzari in cadrul unei firme. Acum 2 ani am semnat un act aditional la CIM cu o clauza care preciza ca pe perioada derularii contractului nu ... (vezi toată discuția)
Valabilitate anexe nevizate de itm alex01 alex01 #-oam si eu o problema.La sfarsitul luni martie ma-m angajat la o fabrica din bucuresti k operator masini unelte,mi-sa facut contract de munca individual,dupa ... (vezi toată discuția)