Buna ziua
As avea o intrebare.
Am abonament orange de peste 6 ani de zile.
Sincer nu prea am avut probleme pana acum.
Am un abonament in care sunt incluse 200mb internet.
Saptamana am plecat in strainatate, Roamingul aveam activat de circa 1 an. Dupa de am intrat in tara respectiva am primit mesaj cu tarifele de aolo, dar nu am primit nici un mesaj de catre tariful de internet.
Si normal ca avand 200 de mega am accesat internetul de 2-3 ori.
Dupa ce am ajuns inapoi in Romania, am constatat ca numarul imi e suspendat. Am dat telefon la Orange, si imi comunica ca am de platit 300Euro pentru ca atat am consumat cu internet mobile.
Intrebarea este : Nu trebuia sa fu informat despre faptul ca si internetul se taxeaza cu suprataxa in strainatate???
Multumesc
Eu am depus cerere scrisa la Orange pentru anulare abonament, si ca sa vezi, cererea nu s-a depus. Adica eu am uitat de la mana pana la gura sa depun cerere de anulare. Dar este adevarat ca am fost in magazin in data X si am depus o cerere de anulare doar la internet. Cererile scrise se iau, se citesc si se pun intr-o cutie sub tejghea. Nu exista nici o evidenta a lor. Deci poti depune o cerere.Deci poti depune o cerere de anulare in fiecare zi, ca ei pot sa se faca ca nu stiu.Halal companie multinationala
am si eu aceeasi problema asa cum cred ca au mii de abonati Orange. De fapt numai din discutii amicale cu multi cetateni respunsurile au fost "daca ai abonament cu Orange ai sfeclit-o" .
Fiind abonat de vre-o 2 ani juamte 3 am platit toul la zi si vreau sa spun ca odata chiar am avut o factura de vre-o 1600 ron pe care am achitato fara probleme stiind ca am vorbit mai mult. In fine si acolo era de discutat insa am preferat sa platesc.
Acum nu de mult ma trezesc cu o fatura de vreo 700 ron. Sun la ei si ii intreb pentru ce...ce si cum ? In fine ei trimit un istoric cu niste numere care nu le-am apelat vreodata.
Mai mult decit atit nici nu au sunat sa ma intrebe daca platesc sau nu...etc ca m-am si trezit sunat de cei de la coface.
In fine m-am decis sa nu platesc..si nu am sa le dau nimic chiar daca iesse cu orice. Chiar nu-mi place sa fiu badjocorit in halul asta.
SI ca sa inchei...chiar nu ne putem aduna citeva mii de oameni Escrocati de aceasta firma si sa facem o petitie sau ceva juridic pentru a ne lupta cu acesti hoti? Eu sunt martorul oricui daca este cazul. Aceeasi schema de fraudare a fost folosita impotriva tutturor aproape sigur.
Deasemenea un lucru iar ILEGAL este folosirea acestor firme a monedei EURO in relatie cu RON pe facturile Romanilor in tara carora moneda adoptata prin lege este LEUL.
IN anglia pe factura de telefon scrie total egal Lire Strerline = Euro si rata de schimb? Eu nu prea cred. Salariile in tara asta sunt in RON ci nu Euro. Practica total injusta si ilegala!
Contract orange
zephon
Buna ziua
Am urmatoarea problema: Cu o saptamana in urma am semnat o cerere de portare de la Vodafone la Orange de pe abonament pe abonament. Odata cu cererea ... (vezi toată discuția)