avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1134 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... executare silita
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

executare silita

Buna seara!S-A PRIMIT DE LA O BANCA O HARTIE CU TITLUL DEMARAREA PROCEDURII DE EXECUTARE SILITA. E vorba de un credit facut de cineva care nu mai e in masura sa il plateasca ptr.ca e arestat.Nu a garantat cu casa dar banca il obliga pe tatal lui sa plateasca.E normal asa ceva?Sau creditul era nominal si numai persoana in cauza poate achita.Tatal baiatului poate pierde casa?
Cel mai recent răspuns: escuiuliana , utilizator 08:51, 3 Noiembrie 2010
Daca tatal este proprietar nu se poate face executarea silita.
si girant la credit cine este?
Este posibil ca banca sa nu cunoasca faptul ca a intervenit stara de arest. Pentru creditul efectuat raspund doar debitorul si persoanele care au garantat imprumutul. Trebuie sa cititi contractul de imprumut si sa vedeti daca tatal a garantat cumva cu casa sa. Daca casa este a fiului, atunci banca poate cere urmarirea silita a casei.
Da, daca este girant tatal trebuie sa plateasca el...
din pacate am inteles ca proprietatea e impartita prin certificatul de mostenitor

Alte discuții în legătură

Instiintare de executare silita luciadilamermoor luciadilamermoor Buna ziua, Tatal meu a facut singur un credit si nu a mai avut posibilitatea sa il plateasca. In prezent, a primit un ordin de executare silita, insa acesta ... (vezi toată discuția)
Ce se intampla daca fiul meu a facut credite si a plecat din tara? antecume antecume Buna ziua, Unul dintre fiii mei a contractat mai multe credite: doua credite de nevoi personale fara garantie si o descoperire de card. El e plecat in ... (vezi toată discuția)
Credit bancar irina_istrate irina_istrate Buna ziua, Acum 3 ani am facut un credit de nevoi personale, girand alta persoana cu apartamentul....Cu toate ca banii eu i-am scos de la casierie,fiind ... (vezi toată discuția)