avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 958 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Este ilegala o relatie sexuala cu un baiat de 17 ani?
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Este ilegala o relatie sexuala cu un baiat de 17 ani?

Buna ziua,

Spuneti-mi daca este ilegala o relatie sexuala cu un baiat in varsta de 16 ani daca acesta a fost de comun acord. cealalta persoana fiind majora. Multumesc!
Cel mai recent răspuns: avocatbadoiu , utilizator 22:13, 31 Octombrie 2010
M-am gandit ca va sunt de folos cu redarea textului legii care pt mine este foarte clar.
Interpretarea este ca daca nu va aflati in vreuna din situatiile enumerate de lege si este vorba doar de iubire si relatie liber consimtita, atunci nu cadeti sub incidenta legii penale.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Viol sau nu cezara_pufu cezara_pufu Daca tatal vitreg al unei minore de 14 ani o saruta, o mangaie, ea ii saruta mameloanele, picioarele, cu alte cuvinte ea consimte....la ce se incadreaza? (vezi toată discuția)
Corupere de minori? onofrei112 onofrei112 As dori si eu sa stiu daca eu am 16 ani iar iubita mea are 24 iar amandoi suntem de acord cu relatia adica fara santajuri sau altele este conrupere de minori ... (vezi toată discuția)
Ma nu mesc willi tyebowilli tyebowilli ma numesc willi si am 22 de ani si am o mica problema prietena mea are 16 anii si 7 luni si am avut relati sexsuale cu ia deci locuiesc cu ia inpreuna la ... (vezi toată discuția)