avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 815 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... Diriginte de santier e profesie liberala?
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

Diriginte de santier e profesie liberala?

Buna ziua! Un prieten mi-a spus ca anul acesta ISC a dat ordinul 154/2010 prin care dirigintia de santier a devenit profesie liberala!(o angajata de la registrul comertului mi-a confirmat acest lucru dar totusi eu nu sunt convins!!) Eu am citit ordinul dar nu am vazut nicaieri sa scrie acest lucru.Daca stie cineva sigur acest lucru va rog sa-mi spuneti si mie!Va multumesc anticipat!

Alte discuții în legătură

Persoana fizica care desfãºoarã activitãþi economice în mod independent anjinsan anjinsan Buna Ziua! Un inginer autorizat ca si diriginte de santier, si care desfasoara o activitate independenta pentru care doar s-a inregistrat la Finante, ... (vezi toată discuția)
Dirigintie de santier dan71 dan71 Buna ziua! Sunt autorizat diriginte de santier.Un prieten mi-a spus ca nu trebuie neaparat sa am PFA ca sa activez ca diriginte,ci pot sa ma inregistrez direct ... (vezi toată discuția)
Profesii liberale - diriginte santier vlad grigore vlad grigore buna! m-am autorizat de curand ca pfa-profesii liberale, cod can 7112(diriginte santier), la registrul comertului am inteles ca nu trebuie sa ma ... (vezi toată discuția)