avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 759 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Dirigintie de santier
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Dirigintie de santier

Buna ziua! Sunt autorizat diriginte de santier.Un prieten mi-a spus ca nu trebuie neaparat sa am PFA ca sa activez ca diriginte,ci pot sa ma inregistrez direct la finante! Care este procedura pe care tb.s-o urmez si care sunt impozitele pe care tb. sa le platesc(catre cine si ce cuantum).Va multumesc anticipat!!
Cel mai recent răspuns: Gabriela Monica Ionescu , Consultant fiscal 07:33, 25 Septembrie 2010
Buna ziua
Nu cred ca este posibil, ba mai mult , profesia de diriginte de santier nu stiu sa fie profesie liberala ( similar arhitectilor, expertilor contabili, avocatilor, notarilor etc - respectiv sa existe o organizatie profesionala recunoscuta la nivel national )
Daca gresesc, imi cer scuze .
Parerea mea este ca va trebui sa va inregistrati ca pfa , prin registrul comertului .
Doamna Staicu are perfecta dreptate,eu lucrez intr-o firma de constructii.Dirigintii nostrii de santiere sunt inregistrati ca PFA.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Profesii liberale - diriginte santier vlad grigore vlad grigore buna! m-am autorizat de curand ca pfa-profesii liberale, cod can 7112(diriginte santier), la registrul comertului am inteles ca nu trebuie sa ma ... (vezi toată discuția)
Persoana fizica care desfãºoarã activitãþi economice în mod independent anjinsan anjinsan Buna Ziua! Un inginer autorizat ca si diriginte de santier, si care desfasoara o activitate independenta pentru care doar s-a inregistrat la Finante, ... (vezi toată discuția)
Pfa - evaluator proprietati imobiliare valentin.ropota valentin.ropota Infiintare PFA - In cazul unui evaluator imobiliar este necesara infiintarea unui Pfa?Nu poate functiona in baza atestatelor si stampilei?:sorry: (vezi toată discuția)