avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 914 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... PFA - evaluator proprietati imobiliare
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

PFA - evaluator proprietati imobiliare

Infiintare PFA - In cazul unui evaluator imobiliar este necesara infiintarea unui Pfa?Nu poate functiona in baza atestatelor si stampilei?:sorry:
Cel mai recent răspuns: George David , Contabil 12:43, 10 August 2010
valentin.ropota a scris:
Infiintare PFA - In cazul unui evaluator imobiliar este necesara infiintarea unui Pfa? Nu poate functiona in baza atestatelor si stampilei?

Depinde de raspunsul la intrebarea:
- cine v-a acordat sau autorizat calitatea de "evaluator proprietati imobiliare" ?

Personalitatea juridica poate emana fie de la ORC (PFA) fie de la AFP (PFI).
Ultima modificare: Luni, 9 August 2010
legalmgm, utilizator
Inregistrarea se face la finante pe baza documentului eliberat de organizatia profesionala din care rezulta ca detineti calificarea pentru care doriti sa va autorizati.
Profesiile liberale pot fi practicate doar in urma certificarii date de un organism abilitat in domeniu, astfel: CECCAR pentru experti contabili si contabili autorizati; Ministerul Justitiei pentru traducatori, etc.
In cazul profesiilor liberale nu este obligatorie inregistarrea la Registrul comertului ci inregistrarea se face numai la Administratia finantelor publice de domiciliu, in baza autorizatiei sau oricarui act emis in acest sens de organizatia profesionala

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Diferente pfi - pfa 2009iulia 2009iulia Am observat ca in cadrul forumului majoritatea utilizatorilor nu fac nici o diferenta intre PFI si PFA, dar cele doua notiuni sunt diferite. As dori sa stiu ... (vezi toată discuția)
Mai exista pfi? magdalena iacobescu magdalena iacobescu Lucrez ca si colaborator la o firma imobiliara de unde mi s-a spus sa-mi fac un PFI dar la Adminstratia Financiara din orasul meu Gaesti nu au auzit de asa ... (vezi toată discuția)
Pfa agent de asigurari andriana12 andriana12 Buna ziua, Sunt ag de asigurari si ni s-a adus la cunostinta ca va trebui sa ne facem PFA,as dori sa-mi spuneti daca imi trebuie contabil tinand cont ca nu ... (vezi toată discuția)