avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 525 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate Cum pot afla legal informatii despre un cetatean strain
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

Cum pot afla legal informatii despre un cetatean strain

As vrea sa stiu si eu daca este posibil sa aflu legal informatii despre un cetatean strain din alta tara, in speta data nasterii, stare civila si daca a avut probleme cu legea, daca ii stiu numele si adresa de domiciliu.
In cazul unui raspuns afirmativ, m-ar interesa care este procedura si baza legala.
Unde pot apela. La ambasada tarii respective, sau la Ministerul Afacerilor Externe Directia Consulara a continentului respectiv? :-/
Cel mai recent răspuns: Radu Gabrian , Mediator 18:17, 3 Noiembrie 2010
In ce calitate si de ce doriti aceste informatii ?.
In general,informatiile cu caracter oficial se solicita de organele oficiale ale statului sau pentru motive serioase.
Pur si simplu. Pur informativ. Sa vad ce fel de persona este. Sa zicem ca trebuie sa ne casatorim. Nu trebuie sa stiu si eu ce e cu el ? :">
Din nefericire pentru dvs,nu prea exista astfel de posibilitati pentru persoane fizice si mai ales pentru astfel de motive
Krissia a scris:

Pur si simplu. Pur informativ. Sa vad ce fel de persona este. Sa zicem ca trebuie sa ne casatorim. Nu trebuie sa stiu si eu ce e cu el ? :">

se poate si pentru astfel de motive
depinde de tara unde este cetatean sau locuieste
Pink_Martini a scris:

Krissia a scris:

se poate si pentru astfel de motive
depinde de tara unde este cetatean sau locuieste

Ne aratati si cum ?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Certificat de nastere pentru copii emilramba@yahoo.com emilramba@yahoo.com buna as dori sa pun si eu o intrebare in legatura cu certificatul de nastere cum se poate optine in romania daca copilul sa nascut in strainatate si cit ... (vezi toată discuția)
Va rog un sfat- inregistrare in ro a casatoriei amobi amobi m-am casatorit in urma cu 8 ani in strainatate cu un cetatean strain.pana in prezent nu am inregistrat casatoria la oficiul starii civile,nestiind ca trebuie ... (vezi toată discuția)
Certificat de nastere ramona savin ramona savin copilul meu s-a nascut in spania.trebuie sa platesc vreo taxa pt certificatul de nastere romanesc? (vezi toată discuția)