avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 679 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Plata contributiilor de catre angajator
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Plata contributiilor de catre angajator

buna ziua
Ca si angajat as dori sa stiu unde ar trebui sa imi plateasca firma toate taxele???
Stiu ca este CNAS(Casa Natioanala de Asigurari de Sanatate), CAS , AJOFM, ANAF, ITM (pentru cartea de munca). Va rog sa imi spueti daca mai este si alta institutie.
Si inca o intrebare. Daca firma este in insolventa cu vreo cateva milioane de RON datorie la DIRECȚIA GENERALÃ A FINANȚELOR PUBLICE , Ma afecteaza pe mine ca si angajat (poate fii vorba depre neplata impozitului pe salariu)???.. Ce pot face pentru a afla informatiile privind plata cotributiilor pentru angajat?

Multumesc
Cel mai recent răspuns: rocriss , utilizator 10:33, 4 Noiembrie 2010
Ati enumerat toate institutiile. Puteti solicita informatii privind efectuarea acestor plati de catre firma la ANAF sau la fiecare dintre aceaste institutii. Datoria societatii la ANAF poate indica faptul ca nu au fost platite: impozitul, contributiile la sanatate, pensii si somaj, dar la fel de bine poate fi vorba doar de amenzi neachitate asa incat mai bine va adresati ANAF-ului.
Puteti cere adeverinta cu stagiul de cotizare de la Casa de Pensii si de la Agentia de somaj.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

M am angajat din somaj la o firma de paza in data de 25 mai 2019 ... Cazacu viorel Cazacu viorel M am angajat din somaj la o firma de paza in data de 25 mai 2019 si duceam adeverința ajofm lunar pentru a beneficia de 35 % din indemnizație somajul sa ... (vezi toată discuția)
Verificare plata contributii angajator marinica71 marinica71 Cum pot afla daca angajatorul imi plateste asigurarile catre stat ? p.s. Interventie moderator Nu mai scrieti cu majuscule.Este o incalcare a Regulamentului ... (vezi toată discuția)
Angajatorul nu mi-a platit contributiile pentru sanatate si pensie Mihai Nicolcioiu Mihai Nicolcioiu Buna ziua, Sunt angajat cu contract de munca intr-o pozitie de conducere si am aflat cu surprindere ca angajatorul nu mi-a platit contributiile pentru ... (vezi toată discuția)