avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 878 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... art. 10 C. proc.pen.
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

art. 10 C. proc.pen.

ma intereseaza si pe mine ce modificari s-au adus la art. 10. C.proc .pen? Multumiri anticipate!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 12:54, 9 Februarie 2008
Eu nu spun ca nu e asa, elis, spun doar ca n-a mai fost modificat demult... Adica lex-ul tau iti spune la fiecare art. cand a fost actualizat? :-/
Eu spun doar ca ovy cerea ultimele modificari, dar ele nu sunt. Atata tot. Dupa cum zicea si Gabriela, ce modificari?...
Cpp s-o mai fi modificat el in 2007, da' nu art. 10.
Parerea mea, nici n-am verificat, da' alea referitoare la persoana fizica sunt asa din 2003 si ala g) e de aproape 2 ani. De cand ma uitam ca musca-n perete la persoana juridica, subiect de drept penal sin incercam sa diger informatia. Acum, a ajuns chiar sa-mi placa ideea. Desi, in practica...
Ultima modificare: Joi, 7 Februarie 2008
Liliana Gradinaru, Avocat
Eu am redactat textul integral al art.10 c.proc.pen. asa cum este el in vigoare la 18 decembrie 2007.
Exista posibilitatea sa scot din programul legislativ cand au fost modificate articolele.
Ovy avea nedumerirea de ce pe internet a gasit un cod de procedura penala , iar din librarie sau de unde a achizitionat el a cumparat un cod de procedura penala care avea inserat in el si modificarile aduse.
D-le Elis va mutumesc pentru explicatiile date, sunt tocmai ceea ce doream sa aflu! imi cer scuze colegilor d-voastra de pe forum daca nu am fost prea explicit si am creat confuzii !
Nu a-ti creat confuzii ...si eu pot sa fiu neatent la unele discutii si sa creez o confuzie;)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Fapta se prescrie apascaloaie apascaloaie Am un dosar in politie de un an si trei luni, am depus o cerere de recalculare a alcoolemiei, s-a aprobat, s-a facut si recalcularea insa nu am platit taxa la ... (vezi toată discuția)
Art.228 cod procedura penala Vienescu Vienescu Buna ziua stimate doamne si stimati domni, Va rog un mic ajutor: cum se interpreteaza art. 228 aliniat 4 din CPP? Dacă din cuprinsul actului de sesizare ... (vezi toată discuția)
Impacarea partilor-timp disponibil oltul oltul ce se intampla in cazul infractiunilor cand impacarea partilor inlatura raspunderea penala? de exemplu la inselaciune conform noului cod penal...daca ma impac ... (vezi toată discuția)