avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 862 soluții astăzi

Marți, 18 februarie, are loc evenimentul: Procedura de negociere colectivă de la A la Z. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Incadrare studii superioare
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Incadrare studii superioare

Sunt angajat intr-o institutie de invatamant superior si am functia de administrator I cu studii medii. Am terminat facultatea de psihologie si doresc schimbarea incadrarii de la administrator I cu studii medii in administrator cu studii superioare. Am colegi care sunt incadrati ca administratori cu studii superioare, au aceleasi atributii ca si mine, dar nu stiu ce facultati au terminat.
Eventualele lamuriri le voi face tot in acest post,din cauza sistemului de operere nu pot folosii tasta raspunde.
Cel mai recent răspuns: Cosmin-Traian Maglas , Consilier juridic 16:45, 2 Noiembrie 2010
1. Cum este trecut postul in oraganigrama si statul de functii? studii medii sau superioare.
2. Banuiesc ca medii deci: se cere modificarea statului de functii si organigramei+ concurs pe post (promovare)
3. Dar......ce legatura are psihologia cu administrarea?????

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Promovare in functie (secretar dactilograf) Sanda67 Sanda67 Buna ziua O persoana incadrata ca secretar - dactilograf (personal contractual) intr-o institutie publica, poate promova in functie ca urmare a absolvirii ... (vezi toată discuția)
Administratie publica c c Am absolvit facultatea de administratie publica in vara anului 2008, iar in primavara lui 2009 am obtinut prin concurs un post de functionar public intr-o ... (vezi toată discuția)
Promovare personal contractual pe studii superioare conta_bib conta_bib un salariat care a terminat studii juridice sau economice poate fi trecut pe post de bibliotecar studii superioare?Biblioteca este o institutie cu caracter ... (vezi toată discuția)