buna ziua!
am inchiriat un apartament intr-un bloc de locuinte la etajul 4 ,am 2 copii mici unul de 1,8 ani si unul de 4ani de 3 ani stau in acest apartament am cintract de inchiriere prin administratia financiara, am si probleme cu vecina de jos pensionara care imi bate in tevi tipa urla si chiar suna la 112 de cite ori copilu alearga sau merge mai tare prin casa, ma provoaca vine la usa bate in usa tipa urla si ma injura, ultima data am chemat eu politia ca nu se mai poate si azi mam trezit ca sunt chemat miine la politie fiind reclamatde ei . intrebarea mea este ce pot sa fac ce cai de atac legale am impotriva ei?, in afara de cautarea unui alt apartament desigur. va multumesc anticipat.
Incercati mai inatai sa reducet, pe cat posibil, zgomotele.
Puneti-va covoare sau mochete prin casa.
Supravegheati copii si invatati-i sa se joace cu mai putina galagie in casa, scotandu-i eventual mai mult la plimbare sau in locuri de joaca amenajate.
Sigur ca e greu de stapanit exuberanta copiilor, dar incercati si accentuati pe pastrarea linistii in orele stabilite si prin lege 13 - 14 si 22 - 8.
Si nu in ultimul rand, discutati cu vecinii de sub dumneavoastra, cereti-le suze si poate se mai domolesc. Poate asculta si ei ceva muzica in casa lor sa mai estompeze zgomotele de sus.
Convietuirea in apartamentele situate in condominii se realizeaza cu respectarea dispozitiilor in vigoare
Este normal ,in conditiile in care aveti 2 minori care mai si alearga prin casa ,sa acordati atentie sporita proprietatilor direct invecinate dvs
Fata de vecina nu se pune in discutie sa adoptati masuri.
Singura masura decenta pe care o puteti adopta este sa incercati sa aveti un climat de intelegere cu aceasta,pentru a preintampina noi situatii conflictuale ,sau care sa conduca la reclamatii
Contractul de inchiriere nu va scutește de o conviețuire civilizata și nici anii
copiilor.
Legal dumeavoastra trebuie să va adaptați la traiul in comun.Cu ce este vecina
vinovata ca aveți copii care transforma apartamentul in teren de joaca.?
CONTRACTUL NU MA SCUTESTE SI INTELEG CE VREI SA SPUI DAR NICI VECINII DE JOS NU SUNT USI DE BISERICA DATORITA FAPTULUI CA FAC TUICA IN BUCATARIE SI SE RIDICA TOTI ABURII DE ALCOOL SI BORHOT LAMINE IN LOCUINTA, AM RECLAMAT LA POLITIE SI IAU PRINS FACIND TUICA, 2 AU PRIETENI LA JANDARMERIE SI MAU AMENDAT FARA CA SA FIU ACASA SI SA MA ANUNTE, 3 MIAU ARUNCAT PE MASINA CU O SUBSTANTA NECUNOSCUTA SI MI SA EXFOLIAT VOPSEAUA,