Buna ziua. Am depus o cerere la secretariatul scolii unde sunt cadru didactic pentru acordarea primei de instalare din luna septembrie. Nu mi s-a dat bon de ordine spunandu-mi ca mi se da aceasta prima in luna octombrie.Am aflat din alte surse ca inafara de acea cerere trebuia sa mai depun si alte documente pentru aprobarea acestei prime.Acum mi-a spus ca trebuie sa se discute in sedinta acordarea acestei prime...si tot asa ma amana la nesfarsit.Va rog sa ma informati daca se aplica acea lege de solutionare a petitiilor si in aceasta situatie.Sau daca nu va rog sa ma informati ce lege reglementeaza aceasta situatie, ca am mare nevoie de acesti bani. Va multumesc anticipat.
Singura solutie este sa-i chemati in judecata pentru o actiune in ”obligatia de a face” dar sub indrum,area unui avocat.
Puneti la cerere si o copie a solicitarii scrise inregistrata la scoala respectiva.
Persoana vatamata intr-un drept recunoscut de lege sau intr-un interes legitim printr-un act administrativ unilateral, nemultumita de raspunsul primit la plangerea prealabila sau care nu a primit niciun raspuns in termenul prevazut de lege (30 de zile de la data inregistrarii petitiei), poate sesiza instanta de contencios administrativ competenta, pentru a solicita anularea in tot sau in parte a actului, repararea pagubei cauzate si, eventual, reparatii pentru daune morale.
De asemenea, se poate adresa instantei de contencios administrativ si cel care se considera vatamat intr-un drept sau interes legitim al sau prin nesolutionarea in termen sau prin refuzul nejustificat de solutionare a unei cereri, precum si prin refuzul de efectuare a unei anumite operatiuni administrative necesare pentru exercitarea sau protejarea dreptului sau interesului legitim.
Actiune
Roman85
Institutia Bisericii ortodoxe Romane nu a dat curs in termdenul legal de 30 de zile la sesizarea mea o pot actiona in justitie pot cere ... (vezi toată discuția)