ambpaul a scris:
S-a intamplat pe la orele 18.21 intuneric bezna inafara localitatii a aparut brusc in partea dreapta nici nu am realizat ce se intampla, l-am lovit in plin pe el l-a aruncat peste masina de la locul unde a cazut masina s-a oprit la vre-o 20 metri iar bicicleta a intrat sub masina pe partea dreapta, la masuratori de la o caciula de pe carosabil pana la masina a iesit 62 metri politai deocamdata nu spune nimic de incadrare ...............victima a decedat la spital ..............cum se poate face incadrarea ........totul s-a intamplat inafara localitatii si cred ca el a virat stanga ca am inteles ca era in fata casei masina a ramas pe sens de mers e skoda cu abs bicicleta fara nici un fel de semnalizare si el fara vesta ....nu stiu de alcool la el la mine 0.00
dupa finalizarea cercetarilor , fiind vorba despre un deces, fapta este ucidere din culpa, doar expertiza poate stabili daca impactul putea evitat. In acest caz actiunea penala se pune in miscare din oficiu, pedeapsa este inchisoarea, dar daca nu aveti antecedente vi se poate acirda cu suspendare, plus eventuale daune care pot fi cerute de familia decedatului, familie care se poate constuitui parte civila in procesul penal si astfel poate emite pretentii